Objekt A

Smještaj u objektu A namijenjen je korisnicima koji samostalno mogu obavljati funkcije za osnovne životne potrebe.

Život u objektu A pruža sigurnost i neopterećenost u svakodnevnim životnim potrebama.

Smještaj u soabama objekta A

Korisnici mogu birati između dvokrevetne i jednokrevetne sobe, a svaka soba sadrži SOS prekidač za hitnu dojavu koji je spojen izravno na recepciju Doma.

Smještaj u domu za sigurnost i neopterećenost

Osobe koje mogu boraviti u objektu A ustanove moraju biti dobrog općeg zdravlja i u potpunosti neovisni o tuđoj njezi ili pomoći. Život u objektu A osmišljen je na način da svakom korisniku pruža sigurnost i neopterećenost u svakodnevnim životnim potrebama.

Smještaj u dvokrevetnim ili jednokrevetnim sobama

Korisnici mogu birati između dvokrevetne i jednokrevetne sobe, a svaka soba sadrži SOS prekidač za hitnu dojavu koji je spojen izravno na recepciju Doma.

Restoran za korisnike i njihove članove obitelji

Unutar objekta A ustanove nalazi se restoran namijenjen korisnicima i njihovim članovima obitelji. Osim restorana dom sadrži i biblioteku za društvene aktivnosti te prostor za svakodnevnu fizikalnu terapiju.

Aktivnosti, radne terapije i usluge

Korisnicima doma koji borave u objektu A na raspolaganju je uz redovite grupne fizikalne terapije i radna terapija pod vodstvom radnog terapeuta. Također postoji mogućnost provođenja i individualne fizikalne terapije ovisno o potrebama i željama korisnika.

Vodeći se činjenicom kako pojedini korisnici ipak ovise o određenom stupnju pomoći ali ne zahtijevaju 24-satnu medicinsku skrb, ustanova je istima  omogućila smještaj u objektu A uz individualni dogovor oko pružanja dodatnih usluga. Također korisnicima doma na raspolaganju je ambulanta ustanove 24 sata svaki dan u tjednu.

Odlična lokacija

Naš dom nalazi se nadomak Rijeke, u okruženju mira i prekrasnih vidikovaca.

Kompletan tretman korisnika

Smještaj je koncipiran za kompletan fizički, psihološki i socijalni tretman korisnika.

Trebate više informacija?

Sve potrebne informacije i dokumenti za prijem u naš dom na jednome mjestu.

Smještaj u domu Vitanova

Najviši standard smještaja za starije i nemoćne, u prostoru koji je okružen mirom i prekrasnim vidikovcima.