O nama

Vitanova dom postavlja najviše standarde pri pružanju usluga smještaja za starije i nemoćne osobe.

Standard kvalitete smještaja i njege

Vitanova, dom za starije i nemoćne, Rijeka

Vitanova dom postavlja visoke standarde pri pružanju usluga smještaja za starije i nemoćne osobe. 

Dom za starije i nemoćne osobe Vitanova mjesto je u kojem svaka osoba treće životne dobi može uživati u standardu kvalitetne njege, medicinske skrbi ili jednostavno provoditi vrijeme u prostoru koji je okružen mirom i prekrasnim vidikovcima.

O nama

Uživajte u standardu kvalitetne njege, medicinske skrbi ili jednostavno provodite vrijeme u prostoru koji je okružen mirom i prekrasnim vidikovcima.

Vitanova dom postavlja visoke standarde pri pružanju usluga smještaja za starije i nemoćne osobe. Dom se nalazi u samom centru Marinića, nedaleko od Rijeke. Iz doma se pruža spektakularan pogled na Kvarnerski zaljev. Dom za starije i nemoćne osobe Vitanova mjesto je u kojem svaka osoba treće životne dobi može uživati u standardu kvalitetne njege, medicinske skrbi ili jednostavno provoditi vrijeme u prostoru koji je okružen mirom i prekrasnim vidikovcima.

Kompleks doma “Vitanova” obuhvaća tri moderno opremljene zgrade međusobno povezane toplim hodnicima što omogućava veću funkcionalnost svih unutarnjih prostora doma. Objekt je izgrađen isključivo s namjenom i vizijom doma za starije i nemoćne osobe. Sukladno navedenome unutar 3 800 kvadrata prostora ne postoji niti jedan kutak zgrade kojem ne mogu pristupiti osobe koje se kreću u invalidskim kolicima ili bilo kojim drugim ortopedskim pomagalima.

Okućnicu doma krasi 2 800 kvadrata prekrasnog parka ispunjenog lavandom, maslinom, egzotičnom magnolijom koja svojim položajem krasi središte dvorišta te drugim mediteranskim biljem. Dom je registriran na Trgovačkom sudu 2003. godine, a svoja je vrata korisnicima otvorio u kolovozu 2007. godine nakon završetka radova i dobivanja svih potrebnih dozvola za obavljanje djelatnosti.

Naša vizija i poslanstvo

Stvaramo dom koji spaja vrhunsku i profesionalnu uslugu sa domaćom atmosferom.

Osnovna vizija pri nastajanju doma za starije i nemoćne osobe Vitanova bila je stvoriti dom koji spaja vrhunsku i profesionalnu uslugu sa ugodnom i domaćom atmosferom, kako bi korisnicima stvorio osjećaj sigurnog i ugodnog okruženja. Takva vizija odgovor je na društvene potrebe i norme kakve zaslužuje svaka osoba treće životne dobi.

Osnovna misija doma za starije i nemoćne osobe Vitanova je pružanje vrhunskih usluga po kojima će biti prepoznata unutar a i izvan granica Republike Hrvatske. Dom svojim korisnicima osim usluge smještaja, nudi i usluge radne i fizikalne terapije te niz drugih svakodnevnih društvenih aktivnosti. Vodeći se visokim standardima, ali i željama i potrebama korisnika, Vitanova je ustanova koja svoje misije i dalje stvara dolaskom svakog novog korisnika u dom.

Objave i novosti