O nama

Vitanova dom postavlja najviše standarde pri pružanju usluga smještaja za starije i nemoćne osobe.

Standard kvalitete smještaja i njege

Vitanova, dom za starije i nemoćne, Rijeka

Vitanova dom postavlja visoke standarde pri pružanju usluga smještaja za starije i nemoćne osobe. 

Dom za starije i nemoćne osobe Vitanova mjesto je u kojem svaka osoba treće životne dobi može uživati u standardu kvalitetne njege, medicinske skrbi ili jednostavno provoditi vrijeme u prostoru koji je okružen mirom i prekrasnim vidikovcima.

O nama

Uživajte u standardu kvalitetne njege, medicinske skrbi ili jednostavno provodite vrijeme u prostoru koji je okružen mirom i prekrasnim vidikovcima.

Vitanova dom postavlja visoke standarde pri pružanju usluga smještaja za starije i nemoćne osobe. Dom se nalazi u samom centru Marinića, nedaleko od Rijeke. Iz doma se pruža spektakularan pogled na Kvarnerski zaljev. Dom za starije i nemoćne osobe Vitanova mjesto je u kojem svaka osoba treće životne dobi može uživati u standardu kvalitetne njege, medicinske skrbi ili jednostavno provoditi vrijeme u prostoru koji je okružen mirom i prekrasnim vidikovcima.

Kompleks doma “Vitanova” obuhvaća tri moderno opremljene zgrade međusobno povezane toplim hodnicima što omogućava veću funkcionalnost svih unutarnjih prostora doma. Objekt je izgrađen isključivo s namjenom i vizijom doma za starije i nemoćne osobe. Sukladno navedenome unutar 3 800 kvadrata prostora ne postoji niti jedan kutak zgrade kojem ne mogu pristupiti osobe koje se kreću u invalidskim kolicima ili bilo kojim drugim ortopedskim pomagalima.

Okućnicu doma krasi 2 800 kvadrata prekrasnog parka ispunjenog lavandom, maslinom, egzotičnom magnolijom koja svojim položajem krasi središte dvorišta te drugim mediteranskim biljem. Dom je registriran na Trgovačkom sudu 2003. godine, a svoja je vrata korisnicima otvorio u kolovozu 2007. godine nakon završetka radova i dobivanja svih potrebnih dozvola za obavljanje djelatnosti.

Naša vizija i poslanstvo

Stvaramo dom koji spaja vrhunsku i profesionalnu uslugu sa domaćom atmosferom.

Osnovna vizija pri nastajanju doma za starije i nemoćne osobe Vitanova bila je stvoriti dom koji spaja vrhunsku i profesionalnu uslugu sa ugodnom i domaćom atmosferom, kako bi korisnicima stvorio osjećaj sigurnog i ugodnog okruženja. Takva vizija odgovor je na društvene potrebe i norme kakve zaslužuje svaka osoba treće životne dobi.

Osnovna misija doma za starije i nemoćne osobe Vitanova je pružanje vrhunskih usluga po kojima će biti prepoznata unutar a i izvan granica Republike Hrvatske. Dom svojim korisnicima osim usluge smještaja, nudi i usluge radne i fizikalne terapije te niz drugih svakodnevnih društvenih aktivnosti. Vodeći se visokim standardima, ali i željama i potrebama korisnika, Vitanova je ustanova koja svoje misije i dalje stvara dolaskom svakog novog korisnika u dom.

Objave i novosti

Kapelica sv. Andrije

Nakon 12 godina postojanja doma napokon smo ostvarili željeni san te smo svečano otvorili vrata naše kapelice Sv. Andrije, čiji se blagdan povijesno slavi 30.11. od vremena pape sv. Grgura Nazianskoga. S puno ponosa i radosti zahvaljujemo preuzvišenom nadbiskupu...

Uskršnja čestitka

Uz obilje želja da ove blagdane proslavite u radosti, zdravlju i zajedništvu, svim korisnicima, njihovim obiteljima i poslovnim partnerima, želimo sretan i blagoslovljen Uskrs. Vaš, Vitanova dom