Dnevni boravak u domu za starije

Dnevni boravak za starije i nemoćne mjesto je druženja štićenika doma i osoba koje još nisu spremne za cjelodnevni smještaj.

Dnevni boravak kroz aktivno provođenje vremena u domu za starije povećava kvalitetu života starijih osoba. 

Sigurnost na prvom mjestu

Smještaj u dnevnom boravku uglavnom olakšava dnevne aktivnosti ukućana, tako da se obitelji u potpunosti mogu posvetiti svom poslu ili odlasku na putovanje znajući da su im najmiliji sigurni.

Dnevni boravak olakšava dnevne aktivnosti ukućana

Namijenjen je osobama koje još nisu spremne za cjelodnevni smještaj ,a na ovaj način se prilagođavaju načinu života u domu.

Dnevni boravak uključuje

U dnevni boravak spada korištenje radne terapije , tri dnevna obroka, medicinska skrb , grupne vježbe sa fizioterapeutima. Postoji i mogućnost odmora u za to osigurane prostorije.

Dnevni boravak koji pruža uslugu smještaja od ponedjeljka do petka od 8.00-16.00 sati.

Objave i novosti

Kapelica sv. Andrije

Nakon 12 godina postojanja doma napokon smo ostvarili željeni san te smo svečano otvorili vrata naše kapelice Sv. Andrije, čiji se blagdan povijesno slavi 30.11. od vremena pape sv. Grgura Nazianskoga. S puno ponosa i radosti zahvaljujemo preuzvišenom nadbiskupu...

Uskršnja čestitka

Uz obilje želja da ove blagdane proslavite u radosti, zdravlju i zajedništvu, svim korisnicima, njihovim obiteljima i poslovnim partnerima, želimo sretan i blagoslovljen Uskrs. Vaš, Vitanova dom