U sklopu naše Ustanove otvorili smo novi odjel – DNEVNI BORAVAK čiji je cilj briga o starijim osobama koje će kod nas boraviti privremeno, u periodu dok su njihove obitelji na poslu ili imaju neodgodive obveze, a trebaju našu pomoć kod njege i skrbi.

Dnevni boravak je smješten u prizemlju zgrade gdje se nalaze i prostorije za fizikalnu terapiju, radna terapiju, restoran, sanitarni čvorovi te izlaz na našu predivnu šetnicu.

Za vrijeme dnevog boravka u Domu, korisnicima su osigurana tri obroka. Doručak, ručak i užina koji se poslužuju u našem restoranu, a za dijabetičare je osigurana prilagođena prehrana.

Osim prehrane, u cijenu boravka uključena je i jutarnja tjelovježba pod vodstvom fizikalnih terapeuta te radna terapija koja je organizirana od naše radne terapeutkinje.

Korisnicima dnevnog boravka stoje na raspolaganju i sobe u kojima se po potrebi mogu odmarati, a slučaju da im je potrebna bilo kakva medicinska usluga, Vitanova ima svoj tim medicinskih sestara i tehničara te njegovateljica koji su im uvijek na raspolaganju.

Dnevni boravak radi od ponedjeljka do petka od 7 do 17 sati, ali u slučaju potrebe za drugim vremenskim terminima pokušati ćemo se prilagodoti vašim potrebama.

Cijena dnevnog smještaja je već od 200 kn/dan!

Za sve informacije i upite obratite nam se putem e-maila: info@vitanovadom.hr ili na telefon: 051/498 850

langfristige-Unterkunft-2